Γ.Ε. Αγρινίου 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Placeholder Picture
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (youtube)
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Μαΐου 2021

       Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, υπενθυμίζει στους μουσικούς δημιουργούς, που κατάγονται ή διαμένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, το ∆ιαγωνισµό Μουσικής Δημιουργίας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο ∆ιαγωνισµός θα εισέλθει στην Προκριματική φάση του από 1 Ιουνίου 2021 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και να υποβάλλουν την φόρμα ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που υπάρχει στον ιστότοπο του διαγωνισμού diagonismos.geagr.gr , μέχρι την Δευτέρα 31Μαΐου 2021, ώρα 20:00.
Τα αποτελέσματα της προκριματικής και της τελικής φάσης του ∆ιαγωνισµού , θα εκδώσει και θα ανακοινώσει εξαμελής καλλιτεχνική επιτροπή, που συγκροτήθηκε ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και θα απονείμει συνολικά τρία βραβεία ως εξής:
1ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 1500 Ευρώ και 20 ώρες στούντιο, αξίας 600 Ευρώ.
2ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 1000 Ευρώ και 20 ώρες στούντιο, αξίας 600 Ευρώ.
3ο Βραβείο: Χρηματικό έπαθλο 500 Ευρώ και 15 ώρες στούντιο, αξίας 450 Ευρώ.
Οι ώρες για το στούντιο είναι χορηγία της SeeSoundStudio PanosAvgeris.
Τον κανονισμό του διαγωνισμού, αναλυτικές πληροφορίες και όλα τα σχετικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στον ιστότοπο diagonismos.geagr.gr
Τρέιλερ για το Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας στο YouTube: https://youtu.be/aI1QVpnZU8k

Προηγούμενα Δελτία Τύπου

Placeholder Picture
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 18 Μαρτίου 2021

      Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών της για την ανάδειξη, στήριξη και προώθηση των μουσικών δημιουργών της περιοχής μας, διοργανώνει ∆ιαγωνισµό Μουσικής Δημιουργίας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
      Καλούνται ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί δημιουργοί, που κατάγονται ή διαμένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τις σπουδές τους, να ενημερωθούν στη διεύθυνση diagonismos.geagr.gr και στη συνέχεια να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στην προκριματική φάση, συμπληρώνοντας την σχετική Δήλωση Πρόθεσης Συμμετοχής.
      Τα αποτελέσματα της προκριματικής φάσης του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τέλος Οκτωβρίου από την καλλιτεχνική επιτροπή, που συγκροτήθηκε ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Αναλυτικές πληροφορίες για τον Διαγωνισμό και καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στον κανονισμό του Διαγωνισμού, που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γ.Ε.Α. ή την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού diagonismos.geagr.gr . Για επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagonismos@geagr.gr.

Placeholder Picture
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Δεκεμβρίου 2021

      Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών της για την ανάδειξη, στήριξη και προώθηση των μουσικών δημιουργών της περιοχής μας, θα διοργανώσει ∆ιαγωνισµό Μουσικής Δημιουργίας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
    Ο ∆ιαγωνισµός, σαν ένα βήμα έκφρασης, προσφέρεται σε μουσικούς δημιουργούς, που κατάγονται ή διαμένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, οι οποίοι έτσι αποκτούν μια ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν την δουλειά τους.
      Ο Διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις και απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν στη δημιουργία τραγουδιού με ελληνικό ή ξενόγλωσσο στίχο ή στη σύνθεση οργανικής μουσικής. Γίνονται δεκτά όλα τα μουσικά είδη και επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε μουσικού οργάνου.
      Τα αποτελέσματα της προκριματικής και της τελικής φάσης του Διαγωνισμού, θα εκδώσει και θα ανακοινώσει επταμελής καλλιτεχνική επιτροπή, που συγκροτήθηκε ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό και θα απονείμει συνολικά τρία βραβεία.
Ο κανονισμός του διαγωνισμού και αναλυτικές πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν σε λίγες ημέρες.